У Хмельницькому горів житловий будинок

11
Фото: km.dsns.gov.

м. Хмельницький: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. Про займання інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

23 травня о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку на вул. Повстанській в обласному центрі.

За викликом оперативно було скеровано чергові відділення 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин, а також група спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На момент прибуття підрозділів будинок був охоплений вогнем на площі близько 40 кв.м. Вогнеборці діяли злагоджено та оперативно, завдяки чому полум’я вдалося швидко приборкати. Пожежу локалізовано о 04:27 та остаточно ліквідовано о 04:35.

Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, що у Хмельницькому згорів склад, де зберігалися автомобільні покришки. 22 травня об 11:12 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу складу автомобільних покришок. Який  розташований на Проспекті Миру в обласному центрі. До місця пожежі прибули 8 підрозділів ДСНС. На момент прибуття перших підрозділів вогонь охопив близько 200 кв.м складських приміщень. Існувала загроза перекидання полум’я на суміжні будівлі, припарковані автомобілі та автозаправну станцію з бензином і скрапленим газом, розташовану на відстані 30 м від складів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне