У Хмельницькому нічна злива затопила дороги та людські подвір’я

11
Фото: Life Khmelnitsky

Хмельницький: рятувальники відкачали воду із затоплених під час нічної зливи проїжджої частини та приватних домогосподарств міста. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

15 травня о 06:10 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що на провулку Купріна в обласному центрі через сильну зливу затопило проїжджу частину, внаслідок чого рух автомобілів був повністю заблокований.

2

Life Khmelnitsky

А у приватному секторі Хмельницького – на вулицях Пересипкіна та Кошового – внаслідок нічної зливи затопило кілька приватних домогосподарств. Повідомлення до рятувальників надійшло о 06:10.

В обох випадках була необхідна допомога рятувальників у відкачуванні води.

1

km.dsns.gov

Із наслідками негоди впорались бійці групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, котрим довелось двічі виїжджати за викликами. За допомогою переносних мотопомп бійцям ДСНС вдалось відкачати воду із проїжджої частини, завдяки чому рух для автотранспорту був відновлений. Так само надзвичайники впорались з відкачуванням води із затоплених подвір’їв домогосподарств, за що хмельничани їм були щиро вдячні.

Відео зі спільноти Life Khmelnitsky.

Нагадаємо, що у Хмельницькому затопило відремонтований за майже 2 млн грн стадіон. Через відсутність системи водовідведення на стадіоні «Локомотив», що у мікрорайоні Гречани, утворились величезні калюжі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне