У Хмельницькому поліцейські поділилися з соціальними перемовниками інструментами комунікації у кризових ситуаціях

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники ГУНП в Хмельницькій області поділилися досвідом спілкування та інструментами комунікації у кризових ситуаціях з учасниками безпекового проекту «Інститут соціальних перемовників».

hm.npu.gov.ua

Цей проект уже другий рік поспіль успішно втілюється у життя  спільними зусиллями поліції Хмельницької області, громадської організації «АСТАР» та об’єднаних територіальних громад. 

hm.npu.gov.ua

На початку 2019 року він отримав визнання на загальнодержавному рівні і був названий однією із кращих безпекових ініціатив України, які реалізовуються спільними зусиллями поліції та громадськості.

hm.npu.gov.ua

Його мета підготувати для кожної громади перемовників, які будуть добровільними помічниками поліцейських офіцерів громад у вирішенні тих побутових конфліктних ситуацій, де можна обійтися без втручання правоохоронців. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Нагадаємо, що поліцейські взяли під варту чоловіка, який до смерті побив свою 37-річну дружину. Події мали місце у селі Перемишель Славутського району. 5 серпня увечері зловмисник сам повідомив до поліції, що виявив на подвір’ї тіло своєї дружини. Мовляв, вийшла на вулицю, впала і померла. На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. На тілі жінки поліцейські виявили синці та забої, проте чоловік продовжував запевняти, що не причетний до цього.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне