У Хмельницькому в результаті ДТП травмувався 26-річний мотоцикліст

0
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 травня, близько 21.40 години по вулиці Старокостянтинівське шосе в обласному центрі. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2107» під час повороту ліворуч допустив зіткнення з мотоциклом «Geon Terra» під керуванням 26-річного чоловіка.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та перелому лівої стопи і був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Старокостянтинові працівники поліції встановлюють обставини ДТП із загиблим. 3-річний водій “ВАЗ 2108” не врахував дорожньої обстановки у темний час доби та здійснив наїзд заднім лівим колесом автомобіля на 49-річного жителя м. Старокостянтинів. Він лежав на проїжджій частині дороги.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне