У Хмельницькому, з вини нетверезого водія, сталася чергова ДТП

1
Фото: @khmelpolice

Про аварію повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 6 лютого, близько 11-ї години, 68-річний водій керуючи автомобілем ВАЗ, поблизу перехрестя вулиць Старокостянтинівське шосе та Прибузька, при виїзді з перехрещення проїзних частин, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з транспортним засобом Renault.

Прибувши на даний виклик, патрульні помітили у водія ВАЗ, місцевого жителя 1950 року народження, ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку.

Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі, результат приладу Драгер показав — 2.37 проміле алкоголю в крові.

Патрульні оформили на водія ВАЗ ряд адміністративних матеріалів:
 протокол за статтею 124 (вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП;
протокол за частиною 1 статті 130 (керування автомобілем напідпитку) КУпАП;
 протокол за статтею 173 (вчинення дрібного хуліганства) КУпАП, а саме за неадекватну поведінку чоловіка на місці вчинення ДТП;
 постанову за частиною 2 статті 122 (за порушення ПДР) КУпАП.

На іншого учасника автопригоди, кермувальника автомобіля Renault, інспектори оформили:
 постанову за частиною 1 статті 126 ( за керування транспортним засобом, не маючи поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.

Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже у іншому випадку наслідки можуть стати трагічнішими. Бережіть своє життя та здоров’я та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що патрульні зупинили 15-річного “водія”, який катався на квадроциклі. На вулиці Західна Окружна, патрульні помітили квадроцикл, водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху. Кермувальник здійснив проїзд на заборонний сигнал світлофора. Патрульні наздогнали та зупинили кермувальника, ним виявився неповнолітній юнак 2003 року народження. Під час перевірки документів виявилось, що неповнолітній керував транспортним засобом без номерного знаку та відповідних документів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне