У Нетішині затримали водія, який під дією наркотиків спричинив ДТП і намагався втекти з місця події

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У результаті 27-річний чоловік «заробив» три адміністративні протоколи та кримінальне провадження.

Подія сталась сьогодні, 26 січня, близько 10-ї години ранку в місті Нетішин. Екіпаж сектору реагування патрульної поліції виявив автомобіль «БМВ» з технічними несправностями. Водій автівки проігнорував вимогу поліцейських зупинитись, навпаки — прискорив рух. Молодик порушив правила маневрування, внаслідок чого вчинив ДТП, пошкодивши транспортні засоби, що рухались у попутному напрямку.

Втім, і цей факт не зупинив водія. Він залишив автівку і почав утікати. Та вже за кілька хвилин його наздогнали правоохоронці. Під час переслідування поліцейські помітили, як утікач викидає вміст своєї барсетки. Серед речей був і пакет з порошкоподібною речовиною. Ймовірно — наркотичною. 

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, а чоловіка освідчили в лікарні на стан наркотичного сп’яніння. Виявилось, що 27-річний нетішинець перебував за кермом під дією марихуани. 

На порушника поліцейські склали три адмінпротоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП без потерпілих) КУпАП.

За фактом зберігання наркотичних засобів дізнавачі Шепетівського райуправління поліції також відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлено на експертизу. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне