У підозрілій сумці, виявленій в управлінні лісового господарства, були дроти і залізяччя

У підозрілій сумці, виявленій в управлінні лісового господарства, були дроти і залізяччя
Фото: hm.npu.gov.ua

Сьогодні, близько першої години дня до Хмельницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства знаходиться підозріла сумка з дротами.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП в Хмельницькій області. Поліцейські з‘ясували, у залишеній кимось у туалетній кімнаті чоловічій сумці були дроти і залізяччя. Жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин у ній не було.

Поліцейські додатково повністю обстежили будівлю та прилеглу до нього територію, але більше нічого підозрілого чи небезпечного не виявили.

Наразі правоохоронці шукають власника залишеної сумки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Хмельницького відділу поліції затримали чоловіка, який усім представлявся священнослужителем і під таким прикриттям вчиняв злочини. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. Ним виявився 43-річний житомирянин, якого на батьківщині розшукували за шахрайство, а у Чернівцях — за вчинення крадіжки. Чоловік раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру і відбував покарання за ґратами. Постійного місця роботи він не мав. Окрім вчинення злочинів, заробляв на життя і наданням деяких церковних послуг. Наприклад, за певну плату освячував автомобілі. В Хмельницькому псевдосвященник оселився в одному з підвальних приміщень багатоповерхівки, де його і знайшли поліцейські.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне