У Шепетівці жінка на ходу випала з маршрутки

6
Фото: podpricelom.com.ua

Працівники Шепетівського відділу поліції встановлюють обставини, за яких важко травмувалася 63-річна місцева мешканка. Про подію повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

За попередніми даними, на перехресті вулиць Валі Котика та проспект Миру жінка під час руху випала з маршрутного автобуса, випадково натиснувши на дверну ручку.

В результаті падіння потерпіла отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до реанімаційного відділення Шепетівської райлікарні. Наразі стан здоров‘я пенсіонерки лікарі оцінюють, як стабільно важкий.

Працівники поліції вилучили маршрутний автобус та помістили його на штрафмайданчик.

Попередньо за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться розслідування, в ході якого правоохоронці нададуть повну правову оцінку ситуації та дій 47-річного водія маршрутного автобуса.

 Нагадаємо, що Старокривинські активісти власними силами ремонтують зупинку. Що потрібно для того, аби в селі відремонтувати зупинку громадського транспорту? Хтось скаже, що на це потрібні тисячі гривень та місяці наполегливої праці. Проте жителі Старого Кривина вважають інакше та на власному прикладі доводять, що привести до ладу зупинку можна і за менші фінанси, головне було б бажання та кілька десятків пар сильних чоловічих рук. Селяни закупили усі необхідні матеріали, фарбу активістам надав односельчанин безкоштовно, наразі спеціалісти почали штукатурити стіни. На сьогоднішній день пророблений великий шматок роботи, однак, найцікавіше попереду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне