У Славуті бар працював о 2 годині ночі. Власниця закладу заплатить 17 тис. грн штрафу

Фото: https://www.google.com/maps/

Славутський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн місцеву підприємницю за порушення правил карантину.

Про це свідчить постанова від 12 квітня, інформує НГП.

За матеріалами справи 28 лютого 2021 року о 01 годині 41 хв. фізична особа-підприємець здійснювала господарську діяльність, приймаючи відвідувачів у кафе-бар «Вегас». Таким чином вона порушила пп.12.п.2 постанови КМУ 1236 від 9 грудня 2020 року зі змінами.

У суді жінка вину визнала. Пояснила, що є ФОПом та здійснює свою діяльність у вказаному барі. Однак  уповноваженим є її син. Про обставини події, зафіксованій у протоколі, їй нічого не відомо.

Як з’ясував суд, вина підприємниці підтверджується адмінпротоколом; рапортом чергового поліції, який зафіксував, що 28.02.2021 року о 01:41 у Славуті по вул. Миру працює розважальний заклад “Вегас”, вхідні двері замкнено, проте чутно, що в приміщенні перебувають відвідувачі і грає музика; рапортом поліцейського, який доповів, що під час перевірки кафе-бару “Вегас” о 01 год. 40 хв. на предмет дотримання вимог карантинних обмежень було виявлено, що заклад здійснює обслуговування громадян, в приміщенні закладу грала голосно музика, та через запасний вихід намагалися вийти відвідувачі закладу; відео із запису нагрудної камери поліцейського, з якого видно, що заклад “Вегас” 28.02.2021 року мав замкненні вхідні двері, попри це в приміщенні знаходилось певна кількість людей, чути розмови та звуки музики, водій автомобіля таксі, який приїхав під приміщення закладу повідомлив поліцейському, що отримав виклик на замовлення до бару.

Крім штрафу, жінка заплатить 454 грн судового збору.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне