У Старокостянтинові оголосили про підозру місцевому жителю, який до смерті побив 60-річного чоловіка

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі. До речі, він і раніше мав проблеми з законом і неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Подія сталася 4 листопада близько 18:00 в одній із квартир по вулиці Попова. Повернувшись з риболовлі, 32-річний чоловік застав дома свою співмешканку з 60-річним місцевим жителем, які разом розпивали спиртні напої. На ґрунті ревнощів підозрюваний завдав численні удари по тілу та голові потерпілому, внаслідок чого чоловік помер. Зрозумівши, що накоїв, правопорушник викликав поліцію.

Працівники місцевого відділу поліції негайно прибули на місце події. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили 32-річному чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне