У центрі Шепетівки поліцейські затримали злодія-рецидивіста, який пограбував односельця

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

1 березня до поліції надійшло повідомлення про пограбування 21-річного жителя с. Пліщин у центрі Шепетівки. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група Шепетівського районного управління поліції. 

Пограбований хлопець розповів, що знаходився на вулиці, коли побачив свого односельчанина. Той почав говорити, що йому терміново потрібно кудись зателефонувати. А потім забрав у потерпілого смартфон і втік у невідомому напрямку. 

Поліцейські встановили прикмети грабіжника, розпочали його пошук та «по гарячих слідах» встановили місце перебування чоловіка. Ним виявився 25-річний односелець потерпілого. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад.

Одразу після пограбування зловмисник намагався збути викрадений телефон, але не встиг — його затримали правоохоронці. Після проведення експетизи гаджет повернуть власнику.

Грабіжника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне