У Віньківцях суд виніс вирок юнаку, що сам зізнався у злочині

97
Фото: court.gov.ua/

Віньковецький районний суд визнав 19-річного жителя Летичівського району винним у вчиненні крадіжки та оштрафував його на 850 гривень.

За вироком, 27 липня цього року в Деражні поряд з магазином молодий чоловік побачив велосипед. Переконавшись, що той залишений без нагляду, вкрав його.

Як пояснить згодом у суді: для того, аби доїхати додому – в село сусіднього району. Та наступного дня зрозумів, що вчинив недобре. Тож пішов зізнаватися поліцейським у крадіжці.

Суд врахував щире каяття, визнання вини обвинуваченого як пом’якшуючі обставини. І призначив покарання у виді штрафу в мінімальному розмірі, передбаченому санкцією інкримінованої статті.

Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

 Нагадаємо, що “Я вбив твою доньку”- послання матері.

Убивство українки сталося в місті Гожув-Великопольський. Недалеко від німецького кордону 11 вересня. Місцевий житель застрелив дівчину в пральні. Після цього вбивця відправився до Німеччини. Неподалік від Берліна його авто зупинили.Чоловік направив зброю на правоохоронців. Після чого ті відкрили вогонь на ураження.Від отриманих травм поляк помер на місці зазначає vsim.ua.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне