У Хмельницькому встановили інформаційний знак з таблом визначення швидкості

2
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, 25 квітня, на вулиці Кам’янецька, з південного в’їзду в місто Хмельницький, місцева влада встановила інформаційний знак з таблом визначення швидкості. Він має мотивувати водіїв дотримуватись швидкісного режиму руху. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Згідно Правил дорожнього руху, в місті максимальна дозволена швидкість руху 50 км/год. Кожен громадянин може побачити швидкість руху водіїв, що проїжджають повз цей знак. Якщо автомобілі рухаються зі швидкість до 50 км/год. текст із зазначенням швидкості буде зеленого кольору, якщо більше — червоного.

1

@khmelpolice

Нагадаємо, два роки тому місцеві активісти зробили дослідження швидкості руху транспортного потоку на даній ділянці дороги. Середня швидкість руху 100 км/год, а максимальна 160 км/год.

Даний пристрій є профілактичним, а тому зафіксовані ним перевищення не дають підстав для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Варто зазначити, що з 11 лютого на трасі М-12 патрульні здійснюють контроль за дотриманням швидкісного режиму руху за допомогою приладу TruCam. Від початку роботи вже притягнуто до адміністративної відповідальності близько 2000 правопорушників, на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Хмельницькому п’яний водій хотів дати патрульному хабара. 15 квітня, близько 21-ї години, спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на перехресті вулиць Інститутська та Молодіжна водій авто Audi здійснив наїзд на дорожній знак “Пішохідний перехід” та перебуває з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративних матеріалів водій закрив рукою камеру патрульному та знову запропонував грошові кошти для уникнення відповідальності: “2000 гривень і я пропав”.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне