Відома телеведуча з Хмельниччини прищепилася від COVID-19 і розповіла про самопочуття

Фото: https://www.facebook.com/

Відома телеведуча Алла Мазур, яка народилася у Зінькові на Хмельниччині, зробила щеплення від коронавірусу й розповіла як почувається після першої вакцинації. Інформує www.times.km.ua.

Подробицями вона поділилася на своїй сторінці в Facebook. За її словами, краще зробити щеплення індійською вакциною, ніж залишитися без нього.

“Зробила перше щеплення вакциною Covishield (індійський аналог AstraZeneca). Тому що є проблема: дика антивакцинаторська хвиля в Україні. Зокрема, проти цієї індійської вакцини. Я переконана: робити щеплення нею точно безпечніше, ніж залишитися зараз нещепленим”, – написала телеведуча.

Алла Мазур розповіла, що перед вакцинацією консультувалась з лікарями, адже нещодавно лікувалася від раку. Фахівці запевнили: вакцинуватися треба, це зміцнить імунітет.

Також вона поділилась, що її дані додали в електронну базу.

“Після щеплення минуло вже три години. Почуваюся абсолютно нормально. Нас занесли в електронну базу. І друга доза закріплена автоматично. Від 28 днів до 3 місяців із нами зв’яжуться, і ми зможемо отримати другу дозу. Після цього сімейний лікар видасть довідку про вакцинацію або паспорт щеплення”, – написала знаменитість.

Крім того, Алла Мазур подякувала своїм підписникам за підтримку і теплі слова. Однак думки користувачів розділилися щодо того, чи варто робити щеплення новою вакциною.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне