Вісім років позбавлення волі отримали двоє шепетівчан, які до смерті побили знайомого

11
Фото: gordonua.com

Шепетівський міськрайонний суд визнав винними двох чоловіків, які в червні 2018 року до смерті побили знайомого. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, суд присудив їм покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років.

Нагадаємо, 4 червня 2018 року у своєму будинку в Шепетівці раптово помер 30-річний місцевий житель. Результати судово-медичної експертизи показали, що чоловік загинув внаслідок внутрішньо-черепного крововиливу.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), у ході розслідування якого з‘ясували, що до смерті потерпілого причетні двоє його знайомих.

Напередодні ввечері, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловіки вирішили помститися за колись розбиту одному з них брову і побили товариша. Після цього вони втекли з місця події.

Але правоохоронці розшукали і затримали їх. Тепер обоє зловмисників постали перед судом. Вирок законної сили ще не набрав і засуджені можуть оскаржити його у Хмельницькому апеляційному суді.

Нагадаємо, що винуватця ДТП, внаслідок якої загинув пасажир, засуджено до 5 років позбавлення волі. Працівниками галузевого відділу прокуратури області в суді доведено вину водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки. Дорожньо-транспортна пригода сталась у червні минулого року поблизу с. Бутівці Волочиського району. Досудовим розслідуванням, яке, за процесуального керівництва прокуратури області, здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що водій автомобіля марки «ВАЗ-2103» виїхав за межі проїзної частини та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок цього 24-річний пасажир отримав смертельні тілесні ушкодження.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне