Видача електронних квитків у Хмельницькому – під питанням

Фото: https://www.facebook.com/hmmiskrada

У владі змінили думку щодо роботи пунктів видачі електронних квитків для проїзду у громадському транспорті під час локдауну. Частина пільговиків на час карантинних обмежень можуть залишитися без права пільгового проїзду.

Повідомляє podillyanews.com.

Нагадаємо, електронний квиток від 1 січня є єдиним документом, який дає право пільговим категоріям населення користуватися громадським транспортом у Хмельницькому безкоштовно. Із 65 тисяч пільговиків станом на кінець року е-квитки отримали лише 35 тисяч. Попередньо у владі планували навіть у період запровадження повного локдауну з дотриманням санітарних норм продовжити видачу квитків. Про це говорив у коментарі журналістам муніципальної телекомпанії “Місто” заступник міського голови Микола Ваврищук. Проте, тоді ж посадовець зазначив: перш, ніж приймати остаточне рішення, вивчатимуть постанову уряду.

Наразі у міській раді повідомилиу випадку запровадження Кабінетом Міністрів України локдауну, у зв’язку з ситуацією з Covid-19, запланованого в країні з 8 по 24 січня 2021 року, видача квитків органами соцзахисту може бути тимчасово призупинена і відновлена після послаблення карантинних обмежень.

https://www.facebook.com/hmmiskrada

Тож чи будуть видавати е-квитки, починаючи з 8 і аж до 24 січня, у Хмельницькому – остаточно невідомо.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне