За кермо напідпитку: у Хмельницькому затримано сп’янілого водія (ВІДЕО)

2
Фото: tsn.ua

Патрульні вкотре закликають водіїв у жодному разі не сідати за кермо напідпитку!

9 березня, на вулиці Панаса Мирного, водій керуючи автомобілем Volkswagen по дорозі із двостороннім рухом, що має дві смугу для руху в одному напрямку, здійснив виїзд на бік дороги, що призначена для зустрічного руху та проявивши неуважність допустив зіткнення із автомобілем BMW. Після цього допустив зіткнення із транспортним засобом Mercedes. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Патрульні помітили у водія Volkswagen явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак, запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку. Прилад показав результат 2.71 проміле, що майже у тринадцять разів перевищує допустиму норму алкоголю у крові.

На 41-річого місцевого мешканця патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП та протокол за статтею 124 (за вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/365280210743285/

 

Вкотре наголошуємо у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку та не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я, а також інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій скоєно наїзд на 13-річну школярку. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 березня, близько 08.15 години по вулиці Чорновола в обласному центрі. 74-річний місцевий житель на автомобілі «Москвич», рухаючись в напрямку мікрорайону Ракове, на регульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 13-річну школярку, яка, за словами свідків, перетинала дорогу на червоний сигнал світлофора. У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забоїв і гематом. Потерпілу госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне