За минулу добу «на гачок» шахраїв потрапило 2 подолян

0
Фото: mashyna.com.ua

Протягом минулої доби до підрозділів поліції надійшло 2 заяви від громадян. Вони стали жертвами шахраїв. У загальному потерпілі втратили понад 36 тисяч гривень. Про це повідомляє Народна газета “Є”.

31-річний житель села Ходорівці Камянець-Подільського району хотів купити автомобіль «ВАЗ 2109». Чоловік знайшов привабливу пропозицію про продаж автівки на одному з сайтів оголошень в інтернеті. Покупець зателефонував до продавця і домовився про покупку. Кошти за автомобіль у розмірі 32 тисяч гривень потерпілий перерахував через термінал самообслуговування. Як виявилося, чоловік купив автомобіль у афериста, який після отримання коштів зник.В подібну ситуацію потрапила і 50-річна жителька міста Шепетівки. Жінка зателефонувала до шахрая, який продавав автомобіль  на одному із сайтів. Всі кошти вона не скинула. Лише передоплату у сумі  4 800 гривень. Однак після оплати аферист зник разом з грошима та автомобілем. По зазначених випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські затримали серійного квартирного злодія-гастролера з Вінниці. Співробітники кримінальної поліції затримали підозрюваного поблизу ломбарду, куди він привіз здавати викрадені ювелірні вироби. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту. Йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із Південно-Західного відділення поліції затримали 39-річного вінничанина, який нещодавно приїхав до Хмельницького, де скоїв серію квартирних крадіжок. Шляхом підбору ключа або зламу замка зловмисник проникав до приміщення, звідки викрадав ювелірні вироби, грошові кошти та інші цінні речі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне