Чоловік, який заборгував аліменти і був обмежений у праві керування – попався поліцейським

47375332_2216197941931891_4582135397890392064_n
Фото: Патрульна поліція м.Хмельницький
Учора, близько 17-ї години, на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» патрульні зупинили автомобіль «BMW X5» за порушення Правил дорожнього руху. А саме за виконання обгону у забороненому місці.

Під час перевірки документів, інспектори виявили, що 37-річний вінничанин тимчасово обмежений у праві керування транспортними засобами. Це відповідно до постанови ДВС за наявність заборгованості зі сплати аліментів.

На чоловіка патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 3 статті 126 КУпАП, за керування автомобілем без права керування. Ці матеріали в подальшому будуть направлені до суду. А також правоохорнці оформили постанову за частиною 2 статті 122 КУпАП за порушення вимог пункту 14.6 Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що від початку введення в дію посилення відповідальності за несплату аліментів, в рамках проекту #Чужихдітейнебуває інспекторами задукоментовано понад 35 аналогічних правопорушень. Вкотре наголошуємо учасникам дорожнього руху на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху та вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, чоловік, який намагався підкупити слідчого поліції – постане перед судом. Мешканець Тернопільщини в минулому мав проблеми із законом і знову був викритий правоохоронцями у групі, що займалася злочинами, пов’язаними з наркотиками. У рамках кримінального провадження поліція Хмельниччини вилучила його авто. «Вирішити питання» про повернення транспортного засобу чоловік намагався за допомогою неправомірної вигоди слідчому поліції. До працівників Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла інформація з Головного управління обласної поліції про спробу втягнення окремих співробітників до корупційних дій. Перевіркою було встановлено, що працівниками Красилівського відділу поліції за фактом зберігання наркотичних речовин було розпочато кримінальне провадження. В рамках цього у жителя Тернопільської області вилучили автомобіль.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне