Хмельницькі оперативники затримали серійного крадія

29111806
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькому працівники кримінальної поліції встановили та затримали за підозрою у вчиненні крадіжок 46-річного мешканця Ярмолинецького району.

Правоохоронці з‘ясували, що чоловік причетний, щонайменше, до дев‘яти крадіжок майна з приватних будинків жителів обласного центру. Зловмисник не гребував нічим — викрадав побутову техніку, електроінструмент та навіть особисті речі господарів.

Раніше підозрюваний уже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини і чимало часу провів за ґратами.

За інформацією ГУ НП Хмельницької області,  чоловікові інкримінують вчинення крадіжок, поєднаних з проникненням у житло, відповідальність за які передбачена частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Згідно із санкцією статті крадієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років. У якості запобіжного заходу затриманому суд обрав домашній арешт.

Нагадаємо, жителі Хмельниччини віддали шахраям майже 15 тисяч гривень. 27 листопада невстановлена особа під приводом придбання промислового обладнання шахрайським шляхом заволоділа персональними даними банківської картки 26-річного жителя Кам’янця-Подільського. Відтак, шахрай зняв з картки 2542 гривні. А 44-річна жителька Старокостянтинова, намагаючись придбати в одній із соціальних мереж шубу, перерахувала шахраям 3900 гривень. Проте товар жінка так і не отримала. 27 листопада близько 16.20 години до 50-річної жительки с. Святець Теофіпольського району зателефонувала жінка, яка представилась знайомою її сина, і під приводом допомоги в непритягненні його до кримінальної відповідальності, шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 5500 гривень, які потерпіла перерахувала на банківський рахунок шахраїв.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне