Хмельницький апеляційний суд відхилив апеляцію ПАТ «Хмельницькгазу»

4
Фото: 24tv

Хмельницький апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу ПАТ «Хмельницькгазу» на рішення Хмельницького міськрайонного суду від 26 квітня 2018 року. Воно зобов’язало монополіста безкоштовно встановити індивідуальний лічильник природного газу позивачу-споживачу.

За інформацією Хмельницького апеляційного суду, рішення  першої інстанції ПАТ «Хмельницькгаз» оскаржував, посилаючись на зміни у Законі України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу».

У ньому йдеться про те, що безоплатні газові лічильники потрібно встановити не до початку 2018-го, а до 1 січня 2021 року. Натомість, позивач наполягав на тому, що роботи із встановлення індивідуального пристрою обліку газу мають провести негайно. Хмельницький апеляційний суд підтримав позицію позивача – апеляційну скаргу ПАТ «Хмельницькгаз» залишив без задоволення. І постановив рішення Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області від 26 квітня 2018 року залишити без змін.

Постанова набирає законної сили з дня її прийняття, проте може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Нагадаємо, на Хмельниччині до 3,5 років ув’язнення засудили зловмисницю, яка обікрала приватний будинок на 27 тисяч гривень. Чемеровецький районний суд виніс вирок 39-річній раніше судимій «гастролерці», яка обікрала будинок в райцентрі. Проте тоді непоміченою піти їй не вдалося. І поки господиня викликала поліцію, її чоловік почав переслідувати злодійку. Невдовзі правоохоронці разом з громадянами її затримали, а усе викрадене — вилучили.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне