На “гачок” шахраїв попались четверо хмельничан

Фото: ЧЕline

За даними ГУ НП у Хмельницькій області ,впродовж минулої доби до поліції з заявами про шахрайства звернулося четверо хмельничан.

Хмельничанка повідомила, що 27 серпня перерахувала 3640 гривень за 3 квитки на концерт гурту «Imagine Dragons», який відбувся в Києві 31 серпня. Проте квитки виявились недійсними.

28 серпня близько 07.00 години по вулиці Львівське шосе невстановлена особа під приводом передачі товару у Вінницьку область шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 30 000 гривень у місцевого жителя.

29 серпня близько 09.30 години невстановлена особа, представившись працівником служби безпеки банку, зателефонувала до жителя обласного центру і під приводом активування банківської картки шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 6 994 гривень.

А вчора, 4 вересня, близько 16.00 години по вулиці Проспект Миру дві жінки, перебуваючи у квартирі місцевого пенсіонера, під приводом обміну грошей заволоділи його коштами в сумі 5 тисяч гривень, залишивши потерпілому сувенірних 500 євро.

По вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по встановленню осіб зловмисників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне