На Хмельниччині минулої доби в ДТП травмувалися двоє пішоходів

Фото: hm.npu.gov.ua

Автопригоди сталися в селі Копистин та в обласному центрі по вулиці Тернопільській. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини.

Так, 26 жовтня, близько 07.54 години по вулиці Тернопільській в обласному центрі 52-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2106» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 43-річного пішохода. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому чашечки лівого колінного суглобу і був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Цього ж дня близько 19.00 години в селі Копистин Хмельницького району 38-річний житель села Богданівці на автомобілі «ВАЗ 2107» скоїв наїзд на 43-річного місцевого жителя, який рухався по узбіччю дороги в зустрічному напрямку.

В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги та забійної рани голови. Госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

В обох випадках відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

hm.npu.gov.ua

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне