Під час спецоперації на Хмельниччині вилучили пального на 12 мільйонів гривень

Під час спецоперації на Хмельниччині вилучили пального на 12 мільйонів гривень
Фото: 5 канал

У рамках проведення операції «Акциз-2018» працівниками ГУ ДФС у Хмельницькій області, вилучено з протиправного обігу підакцизних товарів на суму 18 мільйонів гривень.

Серед вилученого – переважає пальне, його вартість становить 12 мільйонів гривень. Також спирт етиловий, алкогольні та тютюнові вироби на суму понад 5 мільйонів гривень.

За результатами проведених контрольно-перевірочних заходів задокументовано 450 порушень. Відповідальність за які передбачена статтею 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів». Станом на жовтень 2018 року від застосованих фінансових (штрафних) санкцій до бюджету додатково надійшло близько 4 мільйонів гривень.

Фіскали Хмельниччини наголошують, що потрапляння в обіг фальсифікованих товарів підакцизної групи не лише наносить збитки бюджету. А й несе значну загрозу для життя і здоров‘я споживачів. Тим паче шкідливий фальсифікат ділки нерідко маскують під брендові напої, переслідуючи свої меркантильні інтереси.

Повідомляють у ДФС.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне