Податкові надходження до місцевих скарбниць Хмельниччини сягнули 4 мільярдного рубежу

Фото: Бізнес.Район

За інформацією ДФС у Хмельницькій області, протягом січня-вересня 2018 року платниками податків і збрів спрямовано до місцевих бюджетів Хмельниччини понад 3 мільярди 990 мільйонів гривень. Виконання індикативного показника забезпечено на рівні 106,3 відсотка, додатково до завдання у розпорядження територіальних громад надійшло 235,9 мільйона гривень.

Темп росту надходжень до відповідного періоду 2017 року склав 118,9 відсотка, що у грошовому виразі становить 753,5 мільйона гривень.

Примітно, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків. Зокрема, за результатами наповнення бюджетів громад 2 мільярди 663,2 мільйона гривень отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб, що порівнянні аналогічним періодом минулого року більше на 593,4 мільйона гривень. Представники малого бізнесу забезпечили сплату єдиного податку в розмірі 542,9 мільйона гривень, що перевищує минулорічний результат на 95,4 мільйона гривень. Також місцеві бюджети краю отримали 458,3 мільйона гривень земельного податку, надходження якого зросли на 21,4 мільйона гривень, та 61,9 мільйона гривень податку на нерухоме майно, що у порівнянні з минулорічним показником більше на 19 мільйонів гривень.

«Підсумком нашої активної співпраці з територіальними громадами краю є реальний показник збільшення бюджетних надходжень. Цей додатковий ресурс дозволить громадам вирішувати чимало соціальних та інфраструктурних питань», – зазначила в.о. начальника Головного управління ДФС у Хмельницькій області Оксана Домерат.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне