Хмельничани, погіршення погодних умов. Уважно плануйте маршрут!

Погіршення погодних умов, уважно плануйте свій маршрут!
Фото: dzerkalo.media

За даними Українського гідрометцентру, 12 та 13 грудня по всій Україні очікується значне погіршення погодних умов.

Так, 12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см; вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу;

13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Закликаємо водіїв, за можливості, не планувати поїздки на далекі відстані, бути уважними на дорогах та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Нагадаємо, що 9 грудня рятувальники ГУ ДСНС України у Хмельницькій області із представниками ЗМІ провели рейди на кризі водойм. Любителям зимової риболовлі вкотре нагадали основні правила безпечної поведінки, зазначивши, що у разі різкого потепління взагалі не варто виходити на лід. Адже крига на водоймах не надто міцна і у будь-який момент може проломитися під ногами. Працівники ДСНС усім вручили тематичні листівки із застереженнями та провели інструктаж з питань дотримання безпечної поведінки на кризі.

Якщо ви стали свідком нещасного випадку на льоду, одразу телефонуйте в Службу порятунку «101». Дотримуйтесь порад та не наражайте себе на небезпеку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне