Поліцейські Хмельниччини стали переможцями обласної «Динаміади-2018» (ФОТО)

голов
Фото: hm.npu.gov

Сьогодні, 12 грудня, у Хмельницькому пройшов завершальний етап змагань в рамках «Динаміади-2018». Команда Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області здобула впевнену перемогу у 6 з 9 видів спорту. Відтак, посіла перше місце, випередивши колег із прикордонної академії, УСБУ та ДСНС.

12121814

hm.npu.gov

За інформацією прес-служби поліції, впродовж 11-12 грудня команди силовиків та рятувальників змагалися в останніх трьох видах «Динаміади-2018» — гирі, плаванні та стрільбі.

12121818

hm.npu.gov

У змаганнях з гирьового спорту команда поліції показала найкращий результат і вперше за всю історію участі в «Динаміаді» посіла 1-е місце у цьому виді спорту, випередивши суперників з Національної академії Державної прикордонної служби України та ГУ ДСНС.

12121816

hm.npu.gov

Переможцями у своїх вагових категоріях стали старший лейтенант поліції Леонід Шевчук, лейтенант поліції Віталій Варнацький, капрал поліції Лілія Дзізінська та лейтенант поліції Олег Бігунець.

У змаганнях з плавання поліцейські посіли друге загальнокомандне місце. Переможцем у своїй віковій групі став Сергій Гринишин, пенсіонер МВС. Також призерами змагань стали старші лейтенанти поліції брати Максим та Микола Чепи.

12121817

hm.npu.gov

А турнір з волейболу став завершальним етапом змагань. У ньому взяли участь 6 команд. Поліцейські-волейболісти у півфіналі впевнено перемогли минулорічних переможців — команду УСБУ, а у фіналі поступилися прикордонникам і здобули «срібло» турніру.

12121819

hm.npu.gov

Загалом же команда Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області здобула першість у 6 (прикладна стрільба, самбо, міні-футбол, гирьовий спорт, настільний теніс, футзал) з 9 видів спорту і таким чином перемогла у загальному заліку «Динаміади-2018».

Нагадаємо, хмельницькі спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з тхеквондо. У місті Маріна д’Ор (Іспанія) завершився Клубний чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ, який проходив з 3 до 7 грудня. Як повідомляє прес-служба міської ради, в перший день змагань Українські спортсмени здобули три золотих медалі серед юнаків.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне