Поліція вилучила в мешканців області цілий арсенал

Фото:

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, починаючи з 19 березня, на Хмельниччині тривала профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка», спрямована на вилучення з нелегального обігу зброї та боєприпасів.

За цей період працівники поліції провели більше 70-ти обшуків і вилучили з обігу 33 одиниці вогнепальної зброї, понад 3 тисячі патронів, 9 гранат та 70 інших боєприпасів, які зберігалися у громадян незаконно.

Серед вилученої зброї — 5 автоматів, 8 пістолетів, 3 карабіни, 5 вогнепальних пристроїв у формі ручки, близько 1 кг пороху.

З 19 березня розпочато 63 кримінальних провадження за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та 3 — за ознаками статті 263-1 «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв».

Усього за незаконне поводження зі зброєю повідомлено про підозру 25-ти особам, з яких щодо чотирьох обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне