Скасування рабства: на Хмельниччині відбулися інформаційні заходи

Фото: kam-pod.gov.ua

6 грудня організатори акції – благодійний фонд «Ксена» у партнерстві з міжнародною компанією «А21 Ukraine» провели у Кам’янці-Подільському три інформаційні заходи.

kam-pod.gov.ua

Зустрічі на тему: «Навчайся безпечно! Подорожуй безпечно! Працюй безпечно» відбулися у Кам’янець-Подільському коледжі будівництва, архітектури та дизайну, медичному училищі та Державному навчальному закладі «Подільський центр професійно-технічної освіти» в рамках проекту «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів протидії торгівлі людьми».

kam-pod.gov.ua

Заходи відбулися за сприяння Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Нагадаємо, що у листопаді поточного року у Кам’янці-Подільському спостерігався сплеск кору. Так як із липня по жовтень спостерігалися одиничні випадки кору в місяць, то уже в листопаді інтенсивність епідпроцесу стрімко зросла. Спочатку місяця і до 29 листопада зареєстровано 16 випадків кору по місту та 17 по району. Тоді як за жовтень було зареєстровано 2 випадки кору по місту та 1 випадок по району. За весь період 2018 року зареєстровано 76 хворих по місту та 37 по району. У місті більше хворих серед дітей – 61,8%. Тоді як у сільській місцевості більше захворіло дорослих – 70,3%. Питома вага щеплених серед захворілих становить 26,3% у місті та 70,2% у районі. Такий резонанс викликає сумнів щодо правдивості вакцинального статусу захворілих селян.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне