Славутські лісівники сумлінно наповнюють державну казну

Фото: Суспільний кореспондент

ДП «Славутське лісове господарство» протягом багатьох десятиліть стабільно здійснює лісогосподарську діяльність на території  Славутського району і є основним платником податків, роботодавцем в сільській місцевості та бюджетоутворюючим підприємством, яке суттєво поповнює державний та місцевий бюджети.

За сім місяців 2018 року  сплачено до бюджетів усіх рівнів 27 мільйонів 85 тисяч гривень. З них – до державного бюджету 14 мільйонів 28 тисяч гривень, з яких 1 мільйон 663 тисячі гривень рентна плата за використання лісових ресурсів, 9 мільйонів 730 тисяч гривень – податок на додану вартість, 1 мільйон 777 тисяч гривень частина чистого прибутку, 858 тисяч гривень – інші платежі.

До місцевого бюджету за 7 місяців 2018 року перераховано 8 мільйонів 171 тисяча гривень, з яких рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 4 мільйони 256 тисяч гривень;  податок з доходів фізичних осіб – 3 мільйони 672 тисячі гривень, інші платежі до місцевого бюджету – 243 тисячі гривень. Єдиного соціального внеску з початку року підприємством було сплачено 4 мільйони 886 тисяч гривень.

Як бачимо, підприємство працює ефективно, стабільно. І, що важливо, прозоро.  Воно завжди звітувало, звітує і готове звітувати перед усіма про свою господарську діяльність, завжди готове іти назустріч громадськості. Вся діяльність підприємства здійснюється виключно в рамках чинного законодавства, що не раз було доведено результатами перевірок різного рівня.

За інформацією прес-служби ДП «Славутський лісгосп».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне