У Кам’янці-Подільському суд оштрафував місцевого жителя за опір поліцейським

609001_news
Фото: kma.court.gov

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним 34-річного місцевого жителя, котрому інкримінують вчинення опору працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків (частина 2 статті 342 Кримінального кодексу України), й оштрафував його на 3400 гривень.

За вироком, раніше судимий житель Кам’янця – Подільського нецензурно лаявся на місцевому ринку. На прохання містянки вгамувати нетверезого чоловіка прийшли двоє поліцейських. Проте спроба заспокоїти обвинуваченого обернулася для них легкими тілесними ушкодженнями.

У суді чоловік свою провину визнав, пояснив, що того дня прийшов на ринок миритися зі своєю дівчиною. Утім, замість примирення вийшла чергова сварка, у ході якої постраждали ще й двоє поліцейських.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, купуючи цифрову техніку через інтернет, двоє хмельничан натрапили на шахраїв. 26 листопада, до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло дві заяви від мешканців обласного центру та м. Нетішин. Вони купуючи товари через інтернет, стали жертвами шахраїв. 34-річний житель Хмельницького, намагаючись придбати фотоапарат «Canon» через один із інтернет-сайтів, перерахував за нього 3 тисячі гривень. Однак, після цього  зв’язок з продавцем різко перервався. В цей же день до Нетішинського відділення поліції надійшла заява від 42-річної місцевої жительки. Вона купуючи через інтернет телефон «Iphone 6S», перерахувала 7 тисяч гривень продавцю, але товар так і не отримала.

За обома фактами шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі з’ясовують усі обставини. Втім, полісмени  принагідно закликають громадян при купівлі через інтернет користуватися лише перевіреними ресурсами, або такими, де можлива оплата тільки після отримання товару

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне