У Хмельницькому патрульні провели для батьків першокласників тренінг «Відповідальне батьківство» (ВІДЕО)

Фото: hm.npu.gov.ua

Якщо батьки перебігають дорогу на червоне світло, то їхні діти робитимуть так само. Щоб цього уникнути, хмельницькі патрульні провели для батьків учнів перших класів НВК №10 тренінг “Відповідальне батьківство”.

Як би вчителі чи поліцейські не навчали школярів Правилам дорожнього руху, але якщо батьки, наздоганяючи маршрутку, перебігатимуть з ними на «червоний» чи взагалі переходитимуть дорогу в невстановленому місці, діти робитимуть так само. Щоб уникнути цього, хмельницькі патрульні провели для батьків першачків НВК №10 тренінг «Відповідальне батьківство».У класі були присутні і батьки, і їхні діти. Вони разом слухали поради поліцейських щодо безпечної поведінки на дорозі. Часом батьків повчали і їхні діти.
— Ми наголошуємо батькам на тому, що вони є прикладом для власних дітей, — говорить Анна Стрембіцька, інспектор зі зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Хмельницькій області. — І якщо батьки перебігають дорогу на «червоне», то завтра так робитимуть їхні діти.
Також патрульні дали поради, як привчити дітей до безпечної самостійності на дорозі, а також наголосили на важливості використання пасків безпеки та автокрісел в автомобілях.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне