У Хмельницькому з’явився незвичний пішохідний перехід

Фото: khmelnytsky.com.ua

Як повідомляє Хмельницький 26 вересня, по вулиці Соборній, неподалік ТЦ «Дитячий світ», з’явився незвичний пішохідний перехід. Він містить орнамент з елементами бренду міста. Цю ідею втілили працівники КП «БРЕД».

Працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг за допомогою металевого трафарету та декількох літрів фарби прикрасили звичайний пішохідний перехід по вулиці Соборній і перетворили його на візерунчастий. Такий подарунок хмельничанам зробили до Дня міста.

Ідея створення такої незвичайної «зебри» належить Агенції розвитку Хмельницького. Пішохідний перехід містить елементи бренду міста. Нагадаємо, що на початку року хмельничани обрали бренд міста. Переможцем за рішенням оргкомітету та інтернет-опитуванням мешканців міста Хмельницького стала конкурсна робота «Щодня новий», авторами якої є хмельничани Павло Іванов та Олексій Лисюк. «Щодня новий» відображає відкрите серце хмельничан, перетин шляхів і можливостей. Основними елементами символу є стріли. Вони є уособленням спрямованості на розвиток міста.

Нова дорожня розмітка привертає увагу хмельничан та популяризує символи нашого міста. Однак під час споглядання на розмітку варто пам’ятати про правила дорожнього руху та уважно переходити дорогу.

Пішохідний перехід з орнаментом

Хмельничани по-різному ставляться до такої ідеї. Дехто з користувачів соцмереж вважає, що це досить гарно, ефектно та стильно. Деякі дописувачі вважають, що це пряме порушення правил дорожнього руху і така яскрава розмітка буде відволікати увагу водіїв та пішоходів, підвищуючи вірогідність виникнення аварій. На думку інших дописувачів, таким чином можна прикрашати асфальтне покриття в паркових зонах, тротуарні доріжки, площі, пішохідні вулиці, але ні в якому разі не об’єкти, вигляд і вимоги утримання яких суворо регламентуються певними правилами, недотримання яких може стати причиною небезпеки життя людини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне