У Віньківцях поліція затримала “наркобарона”, який налагодив вирощування та продаж марихуани

Фото: ГУ НП у ХМельницькій області

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, працівники управління протидії  наркозлочинності спільно зі слідчими з Головного управління Національної поліції  Хмельницької області затримали  48-річного мешканця Віньковецького району, котрий  на території домогосподарства вирощував нарковмісні рослини, які згодом продавав.

Затримання наркоторгівця

Правоохоронці майже два місяці документували злочинну діяльність чоловіка в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Вирощені торгівцем кущі марихуани

За місцем його проживання працівники поліції провели санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили грошові кошти, ймовірно здобуті від продажу марихуани,  близько 0,5 кг подрібненої речовини рослинного походження, саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів. Також на території господарства затриманого виявлено незаконний посів нарковмісних рослин конопель.

Вилучена у чоловіка марихуана

Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення  затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції ч.2 статті 307 ККУ, за якою відкрите провадження, чоловікові загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне