Управлінням Укртрансбезпеки області проведено обстеження доріг в Білогірському районі

Фото: www.adm-km.gov.ua

01 жовтня начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба спільно з депутатом обласної ради Сергієм Іващуком, головою Білогірської райдержадміністрації Романом Муляром та начальником Білогірського ВП ГУНП у Хмельницькій області Корженівським С.М. провели комісійне обстеження доріг загального значення в Білогірському районі.

www.adm-km.gov.ua

Так, у ході огляду 2-х кілометрового відрізка дороги державного значення Т-23-01 “Кременець – Остріг” було виявлено значне пошкодження дорожнього покриття, яке спричинене рухом великовагових транспортних засобів, що здійснюють перевезення цукрового буряка з полів до місця переробки.

Начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницький області зазначив, що дане явище носить сезонний характер та має місце на території всієї області. Реагуючи на дану ситуацію, Віталій Дзюба наголосив на необхідності провести подібні обстеження на території всіх районів області.
Також Віталій Петрович поінформував, що передбачається розміщення майданчиків для габаритно вагових комплексів на трасі М-003. За його словами, це дасть змогу контролювати рух ваговозів одразу на декілька напрямків: Шепетівський, Ізяславський та Білогірський.

www.adm-km.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне