В Хмельницький слідчий ізолятор продовжують надходити посилки з забороненими предметами

Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Як повідомляє ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”, 19.10.2018 року співробітниками державної установи попереджено потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів.

– Близько 15:40 під час догляду посилки, що надійшла від громадянки П. з міста Старокостянтинів на ім’я засудженого Д., який утримується в установі за вчинення злочину передбаченого ст. 185 ч.3, КК України (крадіжка) виявлено та вилучено мобільний телефон марки «НОКІА», який знаходився в прихованому вигляді на дні пластикової коробки під картоплею.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

– О 17:15 під час догляду вмісту передачі, що передавалась громадянином К на ім’я засудженого Д. за ч.2 ст. 309 та ч. 3 ст. 185 КК України виявлено згорток із невідомою речовиною білого кольору, який знаходився в прихованому вигляді в продуктах харчування, а саме в салі.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідому речовину білого кольору вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України. Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне