За минулу добу семеро подолян довірились шахраям

Фото: segodnya.ua

Загальна сума збитку, завдана зловмисниками, склала близько 50 тисяч гривень. Найбільше постраждало людей, які намагалися придбати товар через мережу інтернет.

39-річна жителька Кам’янця-Подільського, продаючи меблі через інтернет-сайт, втратила 5 тисяч гривень з особистої картки, які шахраї зняли нібито під час процедури перерахунку грошей.

43-річний житель села Кунча Теофіпольського району, купуючи через інтернет ємність для мінеральних добрив, перерахував шахраям 1400 гривень, але товар так і не отримав.

37-річний хмельничанин, купуючи через інтернет автомобіль «Фольксваген», втратив 8740 гривень, які він перерахував шахраям в якості завдатку. Після цього зв’язок з продавцями перервався.

43-річний хмельничанин, купуючи продукти харчування через один із сайтів, перерахував продавцю 2,5 тисячі гривень, але товар так і не отримав.

Вчора, перебуваючи у Хмельницькому, 40-річний житель Теофіполя, намагаючись придбати пальне за зниженими цінами, перерахував шахраям 6686 гривень, але бензину не отримав.

І ще двоє хмельничан стали жертвами псевдобанкірів, які під приводом розблокування банківських карток зняли з рахунків потерпілих певні суми коштів. Так, 46-річна хмельничанка втратила 20 тисяч гривень, а 43-річний хмельничанин — 1994 гривні.

По усіх цих фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі розшукують зловмисників та закликають громадян бути обачнішими і не довіряти незнайомцям.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне