Заблудились в очереті: рятувальники допомогли витягнути тварин із пастки

4 листопада о 14:29 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Заводській в обласному центрі. За викликом прибули рятувальники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин. На той момент вогнем було охоплено стіни, вікна, двері, стелю й підлогу будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців, пожежу вдалося локалізувати о 14:38 та ліквідувати — о 14:41, тим самим врятувавши будівлю від повного знищення полум’ям. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння. Під час пожежі ніхто не постраждав
Фото: ДСНС

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 11 вересня о 20:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканця с. Малашівці Хмельницького району про те, що під час випасу череди три корови відбилися від стада та зникли в густому очереті біля озера.

На місце події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини 1 Державного пожежно-рятувального загону м.Хмельницький.

По прибуттю було встановлено що через значну висоту очерету (більше чотирьох метрів) та його густоту тварини не могли зорієнтуватися та вийти на берег самостійно.

Рятувальники на місці події

Надзвичайниками ДСНС за допомогою рятувальної мотузки була проведена робота по виведенню тварин, за що господар тварин щиро подякував рятувальників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне