Затримано хмельничанина, який викрав автомобіль марки Део Ланос

Фото: Хмельницьке районне відділення поліції ГУНП в Хмельницькій області

27 жовтня о 9.50 год., надійшло повідомлення про те, що неподалік закладу відпочинку, що розташований на території Стуфчинецької сільської ради, Хмельницького району, невідома особа заволоділа автомобілем марки Део Ланос, який належить 40-річному жителю Ярмолинецького району.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького районного відділення поліції, де встановлено, що 27 жовтня близько 09.40 годин троє молодиків, з метою з’ясування обставин боргу в сумі 6000 грн перед 40-річним жителем Ярмолинецького району, зустрівшись з останнім за вказаним закладом, в ході спілкування, та на грунті неприязних відносин, між 34- ти річним чоловіком жит. м. Хмельницького та 40-річним жителем Ярмоленецького району виникла бійка. Після чого, 34- ти річний чоловік жит. м. Хмельницького сів у автомобіль марки Део Ланос, який належить жителю Ярмоленецького району, та направився в м. Хмельницький, інші два молодика на власному автомобілі поїхали також в м. Хмельницький.
34-ти річного жителя м. Хмельницький затримано в порядку ст. 208 КПК та оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортного засобу).
Наразі слідчими проводяться слідчі дії по встановленню усіх обставин події.

За інформацією прес-служби Хмельницьке районне відділення поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне