У Кам`янці-Подільському горів житловий будинок

2
Фото: km.dsns.gov

17 грудня  о 09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району.

На боротьбу з вогнем був спрямований черговий караул 6 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Пожежу площею 5 кв. м було локалізовано о 09:43 та повністю ліквідовано о 09:46.

3

km.dsns.gov

Під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка та передали працівникам медичної служби.

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

Інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, на Хмельниччині під час експлуатації печей виникло дві пожежі. На території Хмельниччини минулої доби, ймовірно, через порушення протипожежних правил під час експлуатації печей виникло дві пожежі. 14 грудня о 05:04 виникла пожежа житлового будинку у с.Севрюки Красилівського району Хмельницької області. Із загорянням швидко впорались бійці 23-го державного пожежно-рятувального поста, не давши змоги полум’ю поширитись на решту будинку. Цього ж дня о 17:04 виникла пожежа прибудови до житлового будинку на вул. Котовського в м. Городок. Надзвичайники 39 Державної пожежно-рятувальної частини локалізували загоряння о 17:14 та ліквідували о 17:18, не допустивши перекидання вогню на житловий будинок. В обох випадках ніхто не постраждав.

А вже 16 грудня о 14:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Правдівка Ярмолинецького району. До місця події негайно прибули  рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини.На момент прибуття вогнеборців пожежа сягала площі 30 кв.м.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне