Новини за 14.06.2019

Увага! На Шепетівщині зникла неповнолітня дівчина

Шепетівським ВП ГУНП в Хмельницькій області встановлюється місцезнаходження неповнолітньої Фещук Марії Віталіївни, 22.06.2003 р.н., яка 10 червня цього року, пішла зі свого помешкання із с. Городище Шепетівського району у невідомому напрямку, та досі не повернулась.

Викрито підпільний цех, з якого вилучено більше 4 тисяч літрів фальсифікованого алкоголю

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, у співпраці із співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв.

На Хмельниччині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки Лілія Гриневич

У рамках візиту Лілія Гриневич зустрілася з керівництвом області. Учасники зустрічі обговорили питання подальшого впровадження освітньої реформи в Україні. Разом з тим, проаналізували питання, які стосуються системи професійно-технічної освіти та впровадження Концепції «Нова українська школа» в освітніх закладах області.

Славута: рятувальники надали бензогенератор, щоб медики вчасно завершили операцію

14 червня о 09:19 на пункт зв’язку Служби «101» від старшої медичної сестри Центральної районної лікарні міста Славута, що на Хмельниччині, надійшло повідомлення про те, що під час операції у хірургічному відділенні раптом вимкнулось електроживлення. Через відсутність світла лікарі були не в змозі завершити операційні дії, тож були вимушені екстрено звернулись по допомогу до Служби порятунку.

Полонне: поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 червня, близько 17.40 години в місті Полонне по вулиці Лесі Українки поблизу магазину «Каштан».

Затримано зловмисника, який з молотком скоїв розбійний напад на 58-річну жінку

31-річний чоловік проник на пункт прийому металобрухту, молотком побив його працівницю і викрав близько 1,5 тисячі гривень, після чого зник з місця події. Проте далеко йому втекти не вдалось — впродовж кількох годин працівники Летичівського відділу поліції виявили і затримали розбійника.

Затримали кримінального авторитета з Нетішина, який вимагав кошти у підприємця з Славути

У м. Нетішин Хмельницької області працівники управління стратегічних розслідувань, слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали на вимаганні місцевого кримінального авторитета на прізвисько «Брень». До затримання зловмисника залучався спецпідрозділ поліції «КОРД».  35-річний мешканець Нетішина, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і мав у місті […]

Антимонопольний комітет рекомендує ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області припинити антиконкурентні дії

Чинним законодавством встановлено, що закупівля послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель у процесі підготовки лотів до продажу прав на земельні ділянки (оренди, емфітевзису) на електронних земельних торгах та визначення виконавця електронних земельних торгів організатором здійснюються в порядку, визначеному законом. Організатор забезпечує визначення виконавця на конкурсній основі з дотриманням принципів відкритості, прозорості та добросовісної конкуренції.

ГУ статистики області інформує: тарифи падають, а ціна за паливо зростає

Зниження цін (тарифів) у травні на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,9% відбулося за рахунок зменшення тарифів на природний газ на 3,4%. Разом з цим на 1,0% зросла плата за оренду житла.

Хмельниччина: ціни на продукти харчування зазнали несуттєвих змін

Ціни на продукти харчування та безалкогольні напої в області в травні порівняно з попереднім місяцем знизились на 0,4%, що зумовлено істотним здешевленням яєць (на 15,1%) та овочів (на 11,7%).

Популярне