Новини за 09.08.2021

Упродовж вихідних сталося 2 ДТП з п’ятьма потерпілими

У результаті автопригод травмувалися 5 осіб.

В Хмельницькому через зрізання дерев 11 серпня буде обмежено рух транспорту деякими вулицями міста

Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста повідомляє, що 11 серпня будуть проводитись роботи із зрізання…

Хмельниччина: за перші два дні інспектори «вполювали» 16 протоколів

Протягом минулих суботи та неділі працівники Держекоінспекції у Хмельницькій області провели рейдові перевірки на угіддях області.

Впродовж минулої доби летичівські рятувальники двічі ліквідовували наслідки ДТП

8 серпня рятувальники з Летичева двічі залучалися до ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, які траплялися поблизу села Головчинці у Хмельницькому районі.

На Хмельниччині слідчі направили до суду кримінальне провадження за фактом вчинення підприємцем злочинів проти довкілля

Працівники сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Хмельницькій області спільно із слідчими Хмельниччини, а також за процесуального керівництва Волочиської окружної прокуратури, виявили та задокументували факт незаконного заволодіння ґрунтовим шаром земель водного фонду.  

Три футбольні команди Хмельниччини готуються до Кубку України

18 серпня розпочнеться попередній етап розіграшу Кубку України з футболу. Три команди з Хмельницької області – «Агробізнес» Волочиськ, «Поділля» Хмельницький та «Епіцентр» Дунаївці – уже знають своїх суперників попереднього етапу.

Фортецю у Кам’янці після негоди планують відремонтувати за державний кошт

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко запропонував голові Хмельницької обласної державної адміністрації Сергієві Гамалію підготувати документи для фінансування з резервного фонду ремонту Кам’янець-Подільської фортеці, де буревієм пошкоджено покрівлю двох веж.

Популярне