Новини за 31.01.2022

У Нетішині, через недбало зроблений проєкт, відбулась деформація мосту через річку Горинь

Шепетівською окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості при будівництві пішохідного мосту в м. Нетішин.

Неповнолітній шепетівчанин напідпитку розтрощив два сітілайта

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 16-річного жителя м. Шепетівки винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство) й частиною 1 статті 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у забороненому законом місці) та застосував до нього захід впливу у виді попередження.

Правоохоронці виявили в м. Красилів розповсюджувача психотропів

Зловмисник працював посередником на Інтернет-крамницю з продажу наркотиків та психотропів.

Будівництво будинків під ключ у Хмельницькому

Мрієте про власний будинок у Хмельницькому, але переймаєтесь через складність усіх етапів будівництва та відсутність необхідного досвіду? Компанія СервісБуд, що вже багато років на будівельному ринку України, допоможе спроектувати та спорудити власний дім, місце Вашого затишку та комфорту. Будівництво будинків під ключ у Хмельницькому – один з пріоритетних напрямків роботи компанії СервісБуд. Команда професіоналів має […]

Які розпорядники публічної інформації на Хмельниччині відмовляли журналістам у 2021 році?

Законодавство про доступ до публічної інформації в Україні існує з 2011 року. Загалом воно є надзвичайно хорошим та працюючим. Однак активно цим надбанням громадяни розпочали користуватись значно пізніше. Десь опісля Революції гідності. Тоді й активно розпочала формуватись практика розгляду інформаційних запитів розпорядників, а Пленум Вищого адміністративного суду України для забезпечення однакового застосування адміністративними судами положень законодавства про доступ до публічної інформації своєю постановою зафіксував практику застосування адміністративними судами законодавства про доступ до публічної інформації. Однак, як виявляється, це не зупиняє розпорядників на шляху до надання незаконних відмов запитувачам публічної інформації. В тому числі на Хмельниччині. І, як виявилось, від цього не застраховані навіть журналістів.

Затримано шепетівчан, які крали кабель та залишили мешканців Полонного без зв’язку

Через дії зловмисників мешканці м. Полонне залишились без зв’язку. Наразі чоловікам уже оголошено про підозру.

На Хмельниччині рятувальники ліквідували наслідки ДТП, в якій загинула людина

31 січня о 08:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Бокиївка Хмельницького району сталася ДТП.

На Хмельниччині поліцейські спільно з лісничими виявили «гастролерів» з сусідньої області, які полювали у заповіднику

На порушників поліцейські склали три адмінпротоколи та відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного полювання.

У Хмельницькому в результаті ДТП утворився затор

У Хмельницькому сталася ДТП по вулиці Кам’янецькій поблизу зупинки “Філармонія”.

Чому на Хмельниччині виступають проти видобування граніту в кар‘єрі

Два десятки жителів сіл Марківці й Головчинці приїхали сьогодні на чергову сесію Летичівської селищної ради.

Популярне