Минулої доби на автошляхах Хмельниччини сталося 4 ДТП із потерпілими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора, 11 червня, на Хмельниччині сталося 4 ДТП, в яких 3 людини загинули і 8 отримали травми. Крім того, задокументовано 25 ДТП без потерпілих. Тож правоохоронці вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху берегти своє життя та життя оточуючих і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Ми уже повідомляли про трагічну ДТП із трьома загиблими, яка сталась вчора, 11 червня, близько 09.45 години у Хмельницькому, а також про ДТП в Кам’янці-Подільському, в якій травмувалась 87-річна пенсіонерка.

Крім того, сталося ще дві ДТП зі з’їздом у кювет. Так, 11 червня близько 06.44 години на автодорозі «Хмельницький — Вінниця» поблизу села Пирогівці Хмельницького району 39-річний житель села Іванківці, керуючи автомобілем «Volkswagen Caddy», допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням автомобіля. У результаті ДТП водій та четверо його пасажирок 16, 24, 31 та 51 років отримали тілесні ушкодження. Найважчий стан — у неповнолітньої. Вона госпіталізована до реанімаційного відділення обласної лікарні. Усі інші перебувають у травматології.

Ще одна ДТП зі з’їздом у кювет сталася вчора близько 11.00 години у Старокостянтинівському районі на автодорозі сполученням «Великі Мацевичі — Писарівка». Попередньо встановлено, що 51-річний житель Старокостянтинова, керуючи автомобілем «Citroen Xsara Picasso», допустив виїзд на смугу зустрічного руху та з’їзд у кювет. У результаті ДТП травми отримали двоє пасажирів автомобіля — 59-річна жінка та 60-річний чоловік. Останнього госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Жінка перебуває в травматології.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне