На Хмельниччині під час пожежі загинув чоловік

На Хмельниччині під час пожежі загинув чоловік
Фото: narodna-pravda.ua

Трагедія сталась о півночі в селі Шуньки, що у Білогірському районі, інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Повідомлення про пожежу у приватному будинку надійшло о 00 год. 15хв. Вогонь пошкодив дерев’яне покриття. Причина займання – необережне поводження з вогнем (куріння в ліжку). Збитки встановлюються. На місці події виявлено тіло чоловіка 1956 р.н.

Цієї ж доби в області сталось ще 6 пожеж. Дві з них місцевим жителям вдалось ліквідувати самостійно.

Так о 9 ранку загорілось у квартирі на вулиці Васільєва, що у Кам’янці-Поділському. Вогонь пошкодив стіну, газову плиту. Причина – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газових приладів. Займання ліквідували мешканці самостійно.

Тим часом у м.Красилів на вулиці Островського вогонь охопив автівку “Skoda Octavia TOUR”. Пожежа сталась через коротке замкнення електромережі.

Гаряче було і у смт. Теофіполь вул. Визволення. Місцеві мешканці звернулись до рятувальників з інформацією про пожежу приватної господарчої споруди. Вогонь пошкодив перекриття. Причина пожежі – Коротке замкнення електромережі. Збитки – 1500 грн. Пожежу ліквідовано населенням.

Ще одна господарча будівля горіла в селі Маків Дунаєвецького району. Вогонь пошкодив оздоблення стін та стелі в гаражі. Причина пожежі –  коротке замкнення електромережі. Збитки встановлюються.

Майже о півночі загорівся житловий будинко у селі Редвинці, що у Хмельницькому районі. Вогонь пошкодив перекриття, стіни, підлогу, стелю, домашнє майно. Причина пожежі та збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

О третій ночі трапилась ще одна пожежа. На цей раз горіла допоміжна споруда у м. Хмельницький на пров. 2-й Нагірний. Вогонь пошкодив покриття, перекриття, стіни, електропроводку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, 28 грудня вогнеборці  ліквідували 4 пожежі дві з них в обласному центрі. Нещасних випадків  не було

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне