Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 3 автопригоди, у яких травмувалося троє осіб

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Усі три автопригоди з потерпілими трапились 2 жовтня, в суботу. Серед травмованих — 7-річний хлопчик.

Так, 2 жовтня близько 08.25 години в с. Копистин по вулиці Соборній 66-річний пенсіонер, керуючи автомобілем «Део Ланос», допустив зіткнення з мотоблоком «Зубр» під керуванням 43-річного місцевого жителя, який був припаркований на узбіччі. У результаті ДТП водій мотоблока отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в хірургічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Цього ж дня близько 18.48 години в с. Лісогірка 35-річний місцевий житель, керуючи трактором «Скаут», допустив наїзд на 35-річну жінку. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації пальця лівої руки. 

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня близько 15.10 години в м. Волочиськ по вул. Незалежності 57-річна жителька с. Маначин на автомобілі «Сеат Ібіца» допустила наїзд на 7-річного хлопчика, який вибіг на дорогу за м’ячем. У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне