Старокостянтинівський лісгосп велику увагу приділяє оздоровленню дітей своїх працівників

Фото: v4asno.com

За інформацією, ДП “ Старокостянтинівський лісгосп”   велику увагу приділяє оздоровленню дітей своїх працюючих. Спільними зусиллями адміністрації і профспілки  25 дітейнещодавно  відпочивали в дитячому оздоровчому таборі “ Космос”  с. Рибаківка, що  на березі Чорного моря

За   дванадцятиденне  перебування хлопчиків та дівчаток на березі моря батьки сплатили всього 10відсотків вартості путівки. Також за кошти профспілки  було організовано проїзд дітей  до табору, а після  відпочинку – назад додому.

Дуже позитивний факт, що в  складній економічній та соціальній ситуації, адміністрація та профспілковий комітет Старокостянтинівського лісгоспу знаходять можливості для оздоровлення і організації дозвілля дітей працівників під час літніх канікул.

Теплі хвилі Чорного моря і ласкаве сонце,  насичена програма розважальних і спортивних заходів, екскурсій та п’ятиразове харчування заряджали  дітлахів  здоров`ям і позитивними емоціями.Батьки  висловлюють подяку директору лісгоспу Ю.Д.Грачуку та голові профспілкового комітету Л.С.Османкіній  за змістовний відпочинок дітей на морі.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне