Комісія з надзвичайних ситуацій Хмельницької ОДА підбила підсумки комплексної перевірки області

Фото: ХОУВР

22 серпня 2018 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій облдержадміністрації з порядком денним про підведення підсумків комплексної перевірки діяльності місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб у Хмельницькій області, що проводилась Державною службою України з надзвичайних ситуацій в період з 13 по 22 серпня 2018 року.

Про результати комплексної перевірки доповів начальник управління техногенної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату ДСНС України Поліщук Т.В. При цьому було зазначено, що під час перевірки були виявлені певні недоліки та недопрацювання, однак у  підсумку комісія ДСНС відзначила високий рівень підготовки усіх екстрених служб, координації дій та організації роботи щодо ліквідації ймовірної надзвичайної ситуації. Окрім того члени комісії надали відповідні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків та удосконалення ефективності відповідних дій.

доповідає Поліщук Т.В.

Загальна оцінка стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту у Хмельницькій області оцінюється як «відповідає вимогам».

За підсумками роботи регіональної комісії з питань ТЕБ і НС прийнято протокольне рішення.

У засіданні комісії приймав участь начальник відділу техногенно-екологічної безпеки, використання водних ресурсів та моніторингу вод Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Молчанов М.Ф.

Засідання комісії

За інформацією прес-служби ХОУВР

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне