На Хмельниччині поліцейські впродовж кількох годин розшукали молодика, який викрав автомобіль і скоїв на ньому ДТП

Фото: Національна Поліція

Подія сталася вчора, 15 листопада, близько 17.30 години в райцентрі Красилів. Громадяни повідомили до поліції про те, що на окраїні міста перекинувся автомобіль. З’ясувалось, що його викрали. У Красилівському відділі поліції одразу було створено кілька пошукових груп, і вже за 3 години зловмисника знайшли.

Як виявилось, 26-річний житель одного із сіл району залишив свій «Mercedes Vito» знайомому на ремонт. Коли господаря не було вдома, 27-річний молодик, який йому допомагає, без будь-якого дозволу взяв автівку та поїхав кататися.

Та далеко зловмисник не заїхав — за містом автівка перекинулась. Водій з місця події зник. Про ДТП до Красилівського відділу поліції повідомили свідки. Правоохоронці одразу з’ясували, кому належить автівка і хто міг її викрасти. Було створено декілька пошукових груп, і вже за 3 години підозрюваного розшукали в одному із мікрорайонів міста. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному молодик зізнався.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне