На пожежі виявлено тіло людини без ознак життя

FHD0011-0-09-58-105
Фото: km.dsns.gov.ua

26 листопада о 07:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Плужне Ізяславського району горить житловий будинок. Негайно за викликом було направлено відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття вогнем було охоплено 10 кв. м. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі рятувальник виявили бездиханне тіло 74-річної власниці домоволодіння. Пожежу було локалізовано о 07:36, ліквідовано о 07:38.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення пожеж у житловому секторі, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

Ізяславський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 24-25 листопада вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж. Зранку, 24 листопада, о 4:42 виникла пожежа допоміжної будівлі житлового сектору на вул. Пушкіна у м. Славута. Вже о 5:10 пожежники 30 Державного пожежно-рятувального поста та місцевою пожежною команди с. Закупне мчали за викликом у с. Вівся Чемеровецького району, де виникла пожежа літньої кухні. Майже за годину — о 06:14 виникла пожежа житлового будинку у с. Варенка Летичівського району. Вже 25 листопада о 02:53 виникла пожежа житлового будинку у с. Оринін Кам’янець-Подільського району.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне